Charter

Löydämme parhaan charter-koneen puolestasi

X-Flite Private Jets -palvelussa etsimme ja kilpailutamme puolestasi parhaiten tarpeisiisi sopivan yksityiskoneen ja hoidamme kaiken matkaan tarvittavan puolestasi.

©Honda Aircraft Company

Älä murehdi, mikä kone olisi paras. On työtämme tietää se puolestasi.

Ilmailun asiantuntijoina X-Flitessä tiedämme, mihin eri lentokoneet pystyvät. Hankimme laajan kumppaniverkostomme ja varausjärjestelmämme kautta käyttöösi parhaiten tarpeisiisi sopivan koneen. Vapaista koneista valitsemme tyylikkäimmän ja parhaiten varustellun yksilön. Koska valittavanamme ovat kaikki vapaana olevat yksityiskoneet, kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme charter-lennot edulliseen hintaan.

Koneen valinta puolestasi

Kun tarvitset yksityiskonetta pitkälle matkalle tai suurta konetta seurueellesi, X-Flite Private Jets -palvelussa autamme sinua. Yksityisilmailun asiantuntemuksemme ja toiminnassamme syntyneen verkoston avulla mietimme puolestasi matkaasi varten parhaimman konetyypin, tai halutessasi useammankin vaihtoehdon. Tavallista räätälöidympi charter-palvelumme on olemassa yhdestä hyvästä syystä: haluamme toimittaa asiakkaidemme käyttöön parhaat mahdolliset koneet sopivaan hintaan.

Edullinen varaus laajasta tarjonnasta

X-Flite Private Jets -palvelussa annamme asiantuntijuutemme käyttöösi. Perustuu vahvaan asiantuntemukseemme, jonka olemme X-Flitessä yksityisilmailusta hankkineet. Koska emme välitä tilauslennoille vain omia koneitamme, voimme jokaisessa tilauksessa miettiä aidosti ja ensisijaisesti asiakkaan tarvetta ja parasta. Kauttamme saat tarpeisiisi sopivan yksityiskoneen huomattavasti edullisemmin kuin yhdellä tai kahdella omalla tarjouspyynnöllä suoraan yhtiöstä. Käytössämme on satojen yhtiöiden verkosto ja tilausjärjestelmä, jonka kautta saamme käyttöösi parhaan koneen parhaaseen hintaan.

Saavu kentälle ja nauti

Mitä vähemmän Sinun tarvitsee tehdä, sitä parempi. X-Flite Private Jets -palvelussa riittää, kun asiakkaamme toimittaa meille halutun määränpään, henkilömäärän ja lentojen päivämäärät. Me huolehdimme puolestasi esimerkiksi miehistön, cateringin sekä reitti- ja tankkaussuunnittelun. Toisin sanoen hoidamme puolestasi kaiken, mitä koneen varaaminen ja operointi vaatii. Sinun tarvitsee vain saapua sovittuun paikkaan ja nauttia matkastasi omassa koneessasi.

©Honda Aircraft Company

Charterillamme maksat laadusta, et koskaan turhasta

Suuri osa yksityislentojen turhista kuluista syntyy konetyypin ylimitoittamisesta. Ilmailun asiantuntijoina me tunnemme yksityiskoneet ja tiedämme, minkälainen kone soveltuu parhaiten tarpeeseesi. Käyttämämme charter-koneet ovat tyypillisesti kooltaan kopmpakteja mutta ylellisen kattavasti varusteltuja liikelentokoneita, joilla voidaan lentää turvallisesti erilaisissa sääolosuhteissa. Esimerkiksi taloudellinen Honda Jet Elite vie neljän Hengen seurueen mukavasti lomalle suoraan Italiaan asti, kun taas esimerkiksi Boeing 737:n kyydissä suurikin seurue lentää esimerkiksi yrityksen juhliin Lontooseen.

©Honda Aircraft Company

Valitsemme käyttöösi parhaista parhaimman

Me emme lopeta työtämme, kun löydämme tarpeisiisi sopivan konetyypin, Itse asiassa meillä ammattitaitomme astuu peliin silloin, kun muut ovat jo valmiita. Haluamme tuntea asiakkaamme tarpeet ja tyylin. Tällöin voimme hankkia käyttöösi paitsi sopivimman konetyypin myös vapaana olevista koneista tyylikkäimmin varustellun yksilön. Me nimittäin uskomme, kun tarjoamalla käyttöösi vain parasta voimme tukea parhaiten Sinua tai yritystäsi työmatkallasi kohti huippusuoritusta. Toivotamme Sinut viihtymään palvelumme parissa.

Varaa lentosi

Kerro meille

  1. Lopullinen määränpääsi
  2. Henkilömäärä
  3. Matkustuspäivämäärät

Soita tai lähetä WhatsApp viesti suoraan Joonalle.

+358 50 496 7597

Palvelemme päivittäin klo 8.00–23.59

X-Flite avuksi, kun unelma omasta koneesta on toteutettava

X-Flitellä olemme rakastaneet aina ilmailua ja erityisesti ajatusta siitä, miltä tuntuu istua ikiomassa koneessa. Me tiedämme, että joskus myös täysin oman koneen hankkiminen on perusteltua. Me myös tiedämme, että omiin tarpeisiin sopivan konetyypin ja palveluntarjoajien etsiminen on aikaavievää työtä. Annammekin mielellämme X-Flitessä kertyneen laajan asiantuntemuksemme käyttöösi, kun oman koneen hankkiminen tulee ajankohtaiseksi.

Toimimme yhteistyössä itävaltalaisen Diamond Aircraft -tehtaan kanssa, ja voit hankkia koneen kauttamme suoraan. Jatkossa voimme räätälöidä koneellesi juuri sinun tarpeisiisi sopivan operointi- ja ylläpitopaketin. Mikäli haluat koneellesi mahdollisimman hyvän tuoton, voit myös luovuttaa koneesi kauttamme vuokralle silloin, kun et sitä tarvitse. Palvelun laajuus on Sinun valintasi. Meidän valintamme on auttaa Sinua tekemää ilmailu-unelmistasi totta.

©Honda Aircraft Company
Scroll to Top

Lähelle tai kauas. Me viemme Sinut sinne, kun se Sinulle sopii

Osaomistus-mallimme tuo asiakkaillemme yksityisilmailun edut kohtuullisilla kuluilla Itämeren alueella. Kun Sinun on lennettävä kauemmas tai päästävä matkaan suuremmalla seurueella, löydämme käyttöösi edullisesti markkinoiden parhaat charter-koneet. Määränpääsi on oma valintasi. Me autamme Sinua.