Osaomistus

Yksityiskoneen vapaus edulliseen hintaan

Operoimme Diamond DA62-yksityis­konettamme osa­omistus­periaatteella, jossa yhdistyvät monet edut. Osakkaamme jakavat koneen yllä­pidosta syntyvät kulut yhdessä, mikä mahdollistaa yksityis­koneen eduista nauttimisen kustannus­tehokkaasti ja vastuullisesti.

Sinä päätät, missä käytät aikasi

Osakkaanamme Sinä lennät omien aikataulujesi mukaan. Euroopan sisäisillä matkoilla suurin osa matka-ajasta kuluu maata pitkin tehtävillä matkoilla suurille lentoasemille ja siellä odotteluun. X-Flitellä koneemme ja kapteenimme ovat valmiina nousemaan viidessä minuutissa ilmaan siitä, kun saavut kentälle.

Viemme sinut kotiasi lähellä olevalta lentoasemalta suoraan perille, lennätpä sitten Itämeren alueen suuriin kaupunkeihin tai pienellekin kiitotielle vähän syrjemmässä sijaitsevalle työmaalle. Siksi kokonaismatkaaikamme onkin huomattavasti lyhyempi kuin reittilennoilla. Osakkaanamme voit tilata kauttamme myös ensiluokkaiset maakuljetukset.

Lentolippuja on aina

Osakkaillamme on käytössään 84 lentotuntia vuodessa. Se riittää esimerkiksi 21 edestakaisen kahden tunnin lentoon. Kun kone on vapaana, takaamme sen ja kapteenin osakkaamme käyttöön, kun varaus tehdään viimeistään 24 tuntia ennen matkaa. Tiukemmissakin paikoissa konetta voi tiedustella aina. Nopeimmillaan kykenemme toimittamaan yksityiskoneen käyttösi jopa tunnissa. Kansamme et joudu miettimään, vieläkö lentolippuja on jäljellä.

Kotikentältä suoraan kohteeseen

Vain harvoin matkustajamme lopullinen kohde on suuren kaupungin suuri lentoasema. Usein niin työmaat kuin vapaa-ajan harrastuspaikatkin sijaitsevat reittilentojen ulottumattomissa. Yksityiskoneemme Diamond DA62 tunnetaan ilmojen katumaasturina. Ylellinen matkustamo tarjoaa ensiluokkaisen mukavuuden, ja samalla voimme lentää koneella joka säässä suoraan suurten lentoasemien ohessa pienille ja syrjäisillekin kiitoteille. Viemme Sinut suoraan määränpäähäsi ja takaisin kotiin.

Pidämme sijoituksestasi huolen

Haluamme tarjota Sinulle matkustamisen vapauden, mutta yhtä lailla haluamme pitää sijoituksestasi hyvän huolen. Strategiamme ja sijoitustemme tuotto perustuvat yhtiömme pitkäjänteiseen kehittämiseen ja yhteiseen lentoliiketoimintaamme. Käyttämämme konetyypin toimintavarmuus, edulliset huoltokulut sekä poikkeuksellisen korkea jälleenmyyntiarvo tukevat tavoitteitamme. Yhtiömme uusien osakkaiden B-osakkeet ovat myytävissä eteenpäin milloin tahansa, mutta myyntitilanteessa yhtiöllämme on osakkeisiin etuosto-oikeus.

©Diamond Aircraft

Yhdellä viestillä maailmalle ja takaisin

Osaomistamisessa tärkeintä on yksityiskoneen tuoma vapaus, ja haluammekin tehdä ilmailun osakkaallemme niin helpoksi kuin mahdollista. Kun matkustat, Sinun tarvitsee vain tietää, minne lennät ja milloin. Me hoidamme loput. Osakkaidemme käytössä on oma älypuhelinsovellus lentojen varaamista varten, mutta olemme aina tavoitettavissa myös puhelimella. Kun tarvitset konetta ja kokenutta kapteenia, yksi viesti meille riittää. Sen jälkeen koneemme ja kapteenimme odottavat Sinua.

©Diamond Aircraft

Laadusta kannattaa maksaa, turhasta ei milloinkaan

Kun aloitimme lentotoimintamme, käytimme paljon aikaa sen miettimiseen, mikä olisi osakkaillemme kustannustehokkain tapa yksityiskoneen käyttöön. Valitsemamme konetyyppi Diamond DA62 kuluttaa polttoainetta matkalla Helsingistä Lappiin suunnilleen vain pikkubussin verran. Suunnittelemme siirtolentomme, lentoreittimme sekä matkalentonopeutemme huolellisesti. Se auttaa meitä pitämään kulurakenteemme huomattavasti edullisempana kuin yksityisilmailussa on ollut tapana. Ajattelemme, että laadusta kannattaa maksaa aina, mutta turhasta ei milloinkaan.

Osaomistus: Omalla koneella, omassa aikataulussa

1.

Helppo varaus Sinun tavallasi

Kun tiedät, milloin tarvitset konetta, varaat koneesi ja kapteenisi yhdellä tekstiviestillä tai älypuhelinsovelluksella.

2.

Ilmaan omalta kotikentältä

Lähdet siltä kentältä, minne sinun on helpointa tulla. Lennämme koneemme paikalle. Siirtolennot eivät kuluta lentotuntiesi määrää.

3.

Kuljettajan kyydissä lennolle

Yhteistyökumppaniemme kautta voit tilata meiltä myös kuljettajan niin kotikaupunkisi kuin kohdepaikkasikin kuljetuksia varten ja voimme varata myös hotellin. Maksat kaiken yhdellä lentolaskulla.

4.

Ilmaan viidessä minuutissa

Emme käytä aikaasi odotteluun. Kun saavut kentälle, koneemme ja kapteenimme ovat viidessä minuutissa valmiita nousemaan ilmaan.

5.

Suoraan jatkolennolle

Jos jatkat matkaasi reittilennolla Helsinki– Vantaalta, voit tehdä kauttamme lähtöselvityksen valmiiksi. Kuljetamme sinut koneeltamme suoraan jatkolennollesi luksusluokan henkilöautolla.

6.

Tarjoilu lennolle

Voit tilata kauttamme lennollesi myös cateringin, tai nauttia siivillämme omia eväitäsi. Kapteenillamme on kuitenkin oikeus kieltäytyä ottamasta häiritsevästi päihtyneitä matkustajia kyytiin.

7.

Pidä yhteyttä ilmasta

Lentosi aikana voit pitää yhteyttä maahan satelliittipuhelimella. Sen avulla voit puhua sekä lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja.

8.

Turvallisesti joka säällä

Koneemme Diamond DA62 tarvitsee kiitotietä 800 metriä. Se kykenee nousemaan, lentämään ja laskeutumaan turvallisesti kaikissa sääolosuhteissa.

9.

Me autamme aina

Me olemme olemassa osakkaitamme varten. Kohteessasi voit sopia lähtöajastasi suoraan kapteenisi kanssa. Jos tarvitset jotakin muuta, me vastaamme puheluusi aina.

Sinä päätät, missä aikasi käytät

Kokous Oslossa vai kalastusmatka Tenolla? Osakkaanamme et käytä aikaasi pitkillä ajomatkoilla lentoasemille tai siellä odotteluun. Koska lähdemme Sinun aikataulusi mukaan, kokonaismatka- aika on usein huomattavasti reittilentoja lyhyempi. Kanssamme päätät itse, mitä ajallasi teet.

Jos kohteessasi on lentokenttä, X-Flite vie Sinut perille. Tarvitsemme kiitotietä käyttöömme vain noin 800 metriä. Voimme operoida tunnetuille kansainvälisille lentoasemille, mutta useimmiten voimme viedä Sinut suoraan kotipaikkakunnaltasi suoraan syrjäisillekin pienkentille.

Voimme lentää Diamond DA62-koneellamme tuhansille lentoasemille Euroopassa ilman välilaskua ja charter- verkostomme kautta koko maailmaan. Ja mikä parasta, Sinun ei enää tarvitse juosta lennoillesi. Kapteenimme ja koneemme ovat Sinun palveluksessasi.

Kun soitat kerran, me hoidamme loput

X-Flitessä autamme Sinua saavuttamaan määränpääsi omalla koneella entistä vaivattomammin. Ota yhteyttä, niin tutustutaan palveluihimme ja kalustoomme yhdessä.

Scroll to Top

Lähelle tai kauas. Me viemme Sinut sinne, kun se Sinulle sopii

Osaomistus-mallimme tuo asiakkaillemme yksityisilmailun edut kohtuullisilla kuluilla Itämeren alueella. Kun Sinun on lennettävä kauemmas tai päästävä matkaan suuremmalla seurueella, löydämme käyttöösi edullisesti markkinoiden parhaat charter-koneet. Määränpääsi on oma valintasi. Me autamme Sinua.