Lentokalusto

Ilmojen katumaasturilla kotikentältä kohteeseen

Emme tarvitse suuria lentoasemia, vaan voimme ottaa Sinut kyytiin sieltä missä olet ja viedä Sinut myös suoraan perille. Luksusluokan katumaasturin tavoin kyyti Diamondin tyylikkäässä matkustamossa on mukavaa.

©Diamond Aircraft
0
Moottoreiden
teho (hv)
0
Taloudellinen matkanopeus (km/h)
0
Toimintamatka ilman välilaskua (km)
0
CO2-päästöjen kompensointi (%)

Diamond DA62: Ilmojen katumaasturilla kotikentältä kohteeseen

Kun hankimme Diamond DA62 -koneemme, mielessämme oli yksi kysymys. Minkälaisella lentokoneella juuri meidän asiakkaamme haluaisi lentää? Päädyimme vastaukseen, ettei mikään ole liian hyvää. Siksi varustelimme Diamondimme tyylikkäimmällä mahdollisella sisustuksella ja kattavalla yhteydenpitojärjestelmällä. Haluamme, että lennollamme et jää mistään tärkeästä paitsi.

Mukavuutesi on tärkeintä

Astuminen Diamond DA62:n kyytiin on hieman kuin nousisi huippuluokan henkilöautoon. Portaita on tosin noustava muutama enemmän, mutta ylelliset nahkapenkit, riittävät jalkatilat ja helppokäyttöiset kolmipistevyöt tekevät matkustamisesta mukavaa.

Tänä päivänä tavoitettavuus on luonnollinen osa elämäämme, ja liikematkoilla yhteydenpidon merkitys korostuu entisestään. Koska matkapuhelinten käyttö ilmassa on hankalaa ja välillä jopa mahdotonta, olemme varustaneet koneemme huippuluokan viestintävälineillä, jotka mahdollistavat sujuvan kommunikoinnin ilmasta maahan ja päinvastoin. Lennoillamme käytössäsi on aina Iridium-satelliittipuhelin, jolla voit soittaa sekä lähettää ja vastaanottaa sms- ja sähköpostiviestejä.

©Diamond Aircraft

Voittamaton kyyti Itämeren alueella

Usein kotimaassa kaupungin keskustasta toiseen matkatessa juna on hyvä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Kun taas matkalla on ylitettävä meri tai omaa lentomatkaa on jatkettava suurelta lentoasemalta reittilennolla, kevyesti operoitava yksityislentokone tuo matkaan nopeutta ja joustavuutta, jota muut matkustusmuodot eivät voi tarjota.

Lentokoneemme Diamond DA62 on parhaimmillaan Itämeren alueella. Kykenemme lentämään suoraan kotisi läheltä niin suurten kaupunkien lentoliikenteen hubeihin kuin syrjäisille korpikentillekin parissa tunnissa. Koska emme tuhlaa aikaasi siirtymiin ja odotteluun, esimerkiksi kotoasi Jyväskylästä tapaamiseen Tukholman keskustaan pääset alle kolmessa tunnissa.

Tehokkaasti mutta vastuullisesti

Kun aloitimme, meille oli selvää, että haluamme lentää nopeasti ja luotettavasti mutta ennen kaikkea myös ympäristön kannalta kestävästi. Me rakastamme ilmailua ja tiedämme kuinka upeaa lentäminen on. Siksi haluamme lentää niin, että pidämme ympäristömme puhtaana myös tulevien sukupolvien ilmailijoille.

Itävallassa valmistettu Diamond DA62 on maailman taloudellisin kaksimoottorinen lentokone. Esimerkiksi matkalla Helsinki-Vantaalta Kittilään se kuluttaa lentopetrolia saman verran kuin kuin kaksi Mercedeksen B-sarjan dieselhenkilöautoa, joiden päästöihin DA62:n lennon hiilijalanjälkeä voi suoraan verrata. Lyhyillä, alle 1500 kilometrin lennoilla X-Fliten matkustajien CO2-päästöt jäävät jopa 80 % pienemmiksi kuin reittikoneiden matkustajilla. Lisäksi kompensoimme kaikki Diamondimme päästöt 110-prosenttisesti suomalaisen Reforest-palvelun avulla.

©Honda Aircraft Company

Turvallisesti perille säässä kuin säässä

Diamond DA62 on kokoaan suurempi kone. Usein mielikuva pienkoneesta on ahdas ja nitisevä kone, joka nousee vaappuen ilmaan. Sellaisiakin on, mutta me emme niillä lennä. Päinvastoin, Diamond DA62:mme on täyden suorituskyvyn lentokone, jossa yhdistyy pienkoneen helppo käytettävyys ja suuremman kokoluokan koneiden suorituskyky ja luotettavuus.

Koneemme on varustettu kaikista moderneista matkustajakoneista tutulla avioniikalla. Koneestamme löytyvät samat turvallisuutta ja mukavuutta tuovat varusteet kuin uusimmista suihkukoneista, kuten säätutka, ilmastointi ja satelliittipuhelin. DA62 on vakaa ja turvallinen lentää Pohjolan kaikissa sääolosuhteissa. Kun ohjaksissa ovat kokeneet kapteenimme kykenemme paitsi lentämään myös laskeutumaan ja nousemaan turvallisesti vuoden- tai vuorokauden ajasta riippumatta. DA62 vie Sinut matkalle ja tuo Sinut turvallisesti kotiin.

Ota meihin yhteyttä ja tule katsomaan omaa konettasi

Meille on kunnia-asia tehdä kaikkemme sen eteen, että matka Diamond DA62 -koneemme kyydissä on mukava, joustava ja turvallinen. Se on lupauksemme, mutta tiedämme, että paraskin lupaus on koettava todeksi itse – etenkin kun kyseessä on ensimmäinen suuri askel oman lentokoneen omistajaksi. Kun huomaat tarvitsevasi joustavaa matkustamista, toivomme että otat meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme Sinulle lisää yrityksestämme, toimintamallistamme ja koneestamme kasvotusten lisää. Sen jälkeen voimme lähteä kokeilemaan omaa konettasi.

Scroll to Top

Lähelle tai kauas. Me viemme Sinut sinne, kun se Sinulle sopii

Osaomistus-mallimme tuo asiakkaillemme yksityisilmailun edut kohtuullisilla kuluilla Itämeren alueella. Kun Sinun on lennettävä kauemmas tai päästävä matkaan suuremmalla seurueella, löydämme käyttöösi edullisesti markkinoiden parhaat charter-koneet. Määränpääsi on oma valintasi. Me autamme Sinua.